Va rugam sa cititi cu atentie TERMENII SI CONDITIILE de folosire inainte de a folosi acest site.
Prin folosirea acestui site va dati acordul pentru termenii si conditiile de folosire.
Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni va rugam sa nu folositi site-ul nostru. Ne rezervam dreptul de a schimba , modifica, adauga sau sterge termenii de folosire in orice moment. De aceea va rugam sa ii verificati periodic. Folosirea in continuare a melitours.ro, dupa efectuarea modificarilor conditiilor ( inclusiv a Politicii de Confidentialitate) implica acceptarea automata a acestora.

Copyrigt, tredemarks si restrictii de folosire a materialelor

Continutul si informatiile afisate pe acest site sunt proprietate a melitours.ro si/sau alte parti atunci cand este cazul. Nicu un material de pe acest site nu poate fi copiat, reprodus, republicat, uploadat, postat, transmis sau distribuit in nici un fel, exceptand in scop ne-comercial individual. Acest lucru este strict interzis.
Toate marcile folosite in acest site sunt proprietate ale melitours.ro. Nu aveti dreptul de a folosi tehnici de framing pentru a folosi marcile sau logo-urile noastre, sau alte imformatii ce ne apartin (inclusiv imagini, texte, layout pagini sau formulare) fara a avea anterior acordul nostru expres.

Acces si ingerinte

Sunteti de acord ca nu veti folosi nici un dispozitiv, software sau de alt gen ce ar putea afecta buna functionare a site-ului nostru, si ca nu veti incerca nici o actiune a carui rezultat sa fie incarcarea foarte grea si de lunga durata a infrastucturii noastre.
In plus, sunteti de acord ca nu veti folosi roboti, spideri sau orice alta varianta automata sau manuala pentru monitorizarea sau copierea paginilor noastre web sau a continutului acestora, fara a avea un acord prealabil expres din partea naostra.

Disclaimer

Toate informaţiile de pe acest site este furnizat "ca atare", fără garanţie de orice fel, fie exprimate sau implicite, incluzând, dar fără a se limita la, garanţiile implicite de adecvare pentru un scop anume sau non-încălcare. Unele jurisdicţii nu permit excluderea garanţiilor implicite, astfel excluderea de mai sus nu se pot aplica pentru anumite situatii.
Acest site web poate contine inadvertente tehnologice sau greseli tipografice. Ne rezervam dreptul de a face schimbari, corectii si/sau inbunatatiri ale metarialelor de pe site si ale serviciilor si programelor descrise , in orice moment, fara un anunt prealabil.

Link-uri

Nu contorizam sau monitorizam nici un site legat prin link de site-ul nostru si nu suntem responsabili in nici un fel de continutul acestora. Existenta linkurilor de acest tip nu implica acordul melitours.ro, asupra acestor site-uri. Folosirea acestui tip de site-uri este un risc ce v-il asumati.

In plus, sunteti de acord sa nu folositi nici un link dinspre site-ul dvs. sau oricare alta terta parte fara acordul nostru scris. Ne rezervam dreptual de a dezafecta orice link catre noi dispre orice site de terta parte.

Acceptarea termenilor

Acesta este tot acordul dintre parti cu referire la folosirea site-ului nostru.

melitours.ro poate reviziu si modifica Termenii si Conditiile in orice mometnt prin updatarea acestei pagini. Daca facem schimbari si dvs. continuati sa folositi acest site, implica acordul dvs. fata de aceste modificari.
Prin folosirea acestui site, va dati acordul pentru Termenii si Conditiile noastre precum si pentru Politica noastra de confidentialitate.

Aboneaza-te la

Newsletter